Εκτύπωση
4090.jpg

Δάπεδο Αυλακωτό με Ενσωματωμένο Μαύρο

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Επάρκεια:διαθέσιμο 1 τεμ.
Κωδικος:Ε04065-2W

Διαστάσεις και βάρος

Μήκος προϊόντος: 2000.0000MM
Πλάτος προϊόντος: 500.0000MM
Υψος προϊόντος: 8.0000MM
Τιμή πώλησης: 352,84 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 284,55 €

Δάπεδο Αυλακωτό με Ενσωματωμένο Μαύρο Αρμό.

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΑΠΟ ΦΕΛΛΟΦΟΡΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ - SEACORK
Προκατασκευασμένο δάπεδο από εξωτερικό φλοιό Φελλοφόρου Βελανιδιάς. Οι φυσικές ιδιότητες του φελλού όπως ελαφρότητα, ανθεκτικότητα, τεράστιες αντοχές σε ακραίες καιρικές συνθήκες, δύναμη και ευελιξία σε συνδυασμό με την ευκολία της εγκατάστασης, καθιστά το SEACORK ένα από τα κορυφαία πατώματα παγκοσμίως. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπου deck που θα εφαρμοστεί από πάνω (πολυεστερικό, ξύλινο, μεταλλικό). Είναι πολύ μαλακό και μη ολισθηρό ακόμα και βρεγμένο. Το ανωτέρας ποιότητας προϊόν της SEACORK, λόγω της φύσης της κατασκευής του, έχει μεγάλη απορροφητικότητα στους κραδασμούς και σε συνδυασμό με την μη ολισθηρή του επιφάνεια το καθιστούν το ασφαλέστερο προϊόν πατώματος.
Είναι φυσικό μονωτικό της θερμότητας που προκαλείται από τις ακτίνες του ήλιου και του ήχου καθώς μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους θορύβους που προέρχονται από το μηχανοστάσιο του εκάστοτε σκάφους. Παρέχοντας ένα καλύτερο και πιο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.
Οι μηχανικές αντοχές του δαπέδου από φελλό είναι τεράστιες αφού είναι αδιαπέραστο σχεδόν από όλα τα χημικά που σχετίζονται με τη ναυτική χρήση. Μπορεί να πατηθεί ακόμα και με τακούνια αφού έχει υψηλές ιδιότητες ανάκτησης. Με το πάτωμα της SEACORK θα εξασφαλίσετε ένα δια βίου πάτωμα χωρίς βαθουλώματα και χωρίς λεκέδες κάτι που μόνο αυτό το υλικό μπορεί να επιτύχει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πατώματα του εμπορίου.
Δεν χρειάζεται κάποια συντήρηση με ειδικά λάδια ή κάποια λεύκανση με ειδικά προϊόντα καθαρισμού, απλώς πλένεται με ένα κοινό απορρυπαντικό όπως πλένεται το σκάφος και η εμφάνιση του SEACORK θα παραμείνει νέα για πάντα.

Συγκριση προιοντων

 
Δεν εχετε προιοντα για συγκριση.

Αγαπημενα

 
Δεν εχετε προσθέσει προιόντα.