Εκτύπωση
clinazur-204_c01k-oo.jpg

Αλοιφή γυαλίσματος Clinazur 204 Gelcoat Restorer

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Επάρκεια:διαθέσιμο 2 τεμ.
Κωδικος:ΑΛ002
Τιμή πώλησης: 37,10 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 29,92 €

Το Clinazur 204 Gelcoat Restorer είναι χοντρή αλοιφή γυαλίσματος που είναι ιδανική για εργασίες επαναφοράς σε πολυεστέρα , gelcoat , ανοξείδωτο ατσάλι και βαμμένες επιφάνειες. Αφαιρεί τα ίχνη, τις ψιλές γρατζουνιές και επαναφέρει το χρώμα στην αρχική του μορφή προσθέτοντας του λάμψη.Το Clinazur 304 Protective Water-Repelent For Windows προσφέρει προστασία μακράς διάρκειας σε γυάλινες επιφάνειες. Η υδροφοβική δράση του αποτρέπει την προσκόλληση νερού και περιορίζει τις στάμπες αλάτων και διάφορες μορφές βρωμιάς. Η προστασία του διαρκεί από 6 έως 8 βδομάδες ανάλογα με το πόσο συχνά καθαρίζεται η επιφάνεια. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το Clinazur 206 (Glass Cleaner) και κάνει το επόμενο καθάρισμα ευκολότερο.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια.
Για μικρές επιφάνειες εφαρμόστε μικρή ποσότητα υλικού με ένα καθαρό υγρό πανί και ύστερα στεγνώστε την επιφάνεια με ένα στεγνό πανί με κυκλικές κινήσεις μέχρι να αφαιρεθεί κάθε ίχνος γρατζουνιάς.
Για μεγαλύτερες επιφάνειες εφαρμόστε μικρή ποσότητα του υλικού και γυαλίστε με αλοιφαδόρο σε χαμηλές στροφές μέχρι να εξαφανιστούν τα ίχνη.

Για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα συνίσταται η χρήση του PTFE Polish Clinazur 218.